Optimisme bij Danjuma: "Negentig minuten om het om te draaien"

28 april 2022, 09:48

Stuntploeg Villarreal kon woensdagavond geen vuist maken tegen Liverpool. Nadat eerder Juventus en Bayern München werden uitgeschakeld door de Spaanse underdog, waren het dit keer The Reds die met een 2-0 zege een grote stap zetten richting de finale. Toch houden Arnaut Danjuma en zijn trainer Unai Emery hoop.

"Zij speelden erg goed en voor ons was het niet een van de beste wedstrijden", vatte Danjuma na afloop samen, te zien bij RTL. "Dat is ook wat we verwachtten, dat zij hoog druk zouden zetten." Trainer Emery zag zijn plan om dat tegen te gaan niet werken. "In de halve finale speel je tegen sterke tegenstanders en ons verrassingseffect was uitgewerkt. Zij voorkwamen dat wij controle over de wedstrijd kregen. We moesten verdedigend zoveel mogelijk weerstand bieden als we konden om in de tweede wedstrijd een kans te maken. Dát is wel gelukt."

Return

"Het zal een andere wedstrijd worden, omdat wij het anders zullen benaderen", ging Emery verder. Hij verwacht dat Villarreal met een 2-0 achterstand nog altijd in de race is om toch de finale te halen. "We weten dat zij de favoriet zijn, dat zij beter zijn, maar ook dat wij ons met ze kunnen meten. Vandaag is dat niet gelukt, maar soms moet je negatieve resultaten in perspectief plaatsen."

Bij Danjuma heerste hetzelfde optimisme. "We hebben nog veel om voor te spelen in de return. We spelen nog een thuiswedstrijd. Dit resultaat was teleurstellend, maar we mogen nog niet opgeven. Dat zullen we ook niet doen. Hoe moeilijk het gaat worden? Dat zullen we zien. Het enige wat we kunnen doen is ons zo goed mogelijk voorbereiden om daar het best mogelijke Villarreal te laten zien. We hebben negentig minuten om het om te draaien."

Geloof jij in nóg een stunt van Danjuma en zijn ploeggenoten? Laat het weten in de reacties hieronder!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LarsC
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geloof niet dat ze deze achterstand tegen dit Liverpool nog goed kunnen maken

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat dacht ManCity dinsdag ook. De bal is rond.

Humaxima
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Real is geen Villarreal. Vilarreal is te behoudend gestart. Ze hadden zoals tegen Bayern moeten beginnen. Teveel respect voor Liverpool.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen