'PSV kijkt naar toekomst: club wil met twee talenten verlengen'

27 april 2022, 21:48

Mooi nieuws voor Shurandy Sambo: de twintigjarige verdediger van PSV krijgt een nieuw contract. De vleugelverdediger heeft al een mondeling akkoord bereikt met de Eindhovenaren, waardoor alleen de laatste details nog afgerond moeten worden voor de contractverlenging officieel wordt.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Vorig seizoen maakte de vleugelverdediger al zijn debuut in de hoofdmacht, maar in deze voetbaljaargang raakte hij geblesseerd. Sambo is inmiddels bezig aan de laatste fase van zijn revalidatie en daarbij krijgt hij een extra stimulans nu zijn contract verlengd wordt. Naar alle waarschijnlijkheid tekent hij een verbintenis voor twee seizoenen.

De voetballer mag aan het begin van het nieuwe seizoen aansluiten bij de hoofdmacht tijdens de voorbereiding om zichzelf te laten zien aan Ruud van Nistelrooij, die hem al goed kent van Jong PSV. Daar traint hij momenteel alweer mee met de groep, maar hij is nog niet fit genoeg om ook daadwerkelijk mee te doen in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Of hij ook na de voorbereiding bij de eerste selectie blijft, is nog onduidelijk.

Nog een contractverlenging

Sambo is niet de enige speler die een nieuwe verbintenis kan ondertekenen in de lichtstad. Ook Mees Kreekels heeft voldoende indruk gemaakt op de Eindhovenaren. De twintigjarige verdediger staat bij meerdere clubs op de radar, maar PSV wil hem dus graag behouden. Hij kan een contract tekenen voor één seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen