'Barça wil doorpakken met contractverlengingen na Araújo-nieuws'

'Barça wil doorpakken met contractverlengingen na Araújo-nieuws'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 april 2022 – FC Barcelona heeft dinsdag de samenwerking verlengd met verdediger Ronald Araújo, maar dat betekent niet dat het nu tijd is om achterover te leunen voor de beleidsbepalers. De club wil namelijk doorpakken: Gavi is de nieuwe prioriteit geworden, terwijl er ook steeds meer hoop is dat Ousmane Dembélé volgend seizoen nog steeds speler van de Catalaanse club is.

De Franse aanvaller is al maandenlang onderwerp van gesprek bij Barça. De aanvaller, waar de club ooit honderdveertig miljoen euro voor betaalde, heeft een aflopend contract in Camp Nou. FC Barcelona wil er alles aan doen om de buitenspeler niet transfervrij te laten vertrekken, maar de onderhandelingen liepen lange tijd op niets uit. Nu gaan de partijen toch weer met elkaar om de tafel, weet SPORT.

Zaakwaarnemer Moussa Sissoko zou woensdag gearriveerd zijn in de badplaats om te praten over een langer verblijf van Dembélé. De Fransman zou inmiddels wel oren hebben naar een langer verblijf door zijn goede band met Xavi. De trainer heeft meerdere keren de loftrompet gestoken over de voetballer, zelfs toen de contractonderhandelingen in eerste instantie op niets waren uitgelopen. Onder andere Paris Saint-Germain, Arsenal, Chelsea en Newcastle United warden aan de buitenspeler gelinkt, maar mogelijk blijft hij toch onder contract staan in Camp Nou.

Gavi
De Catalanen werken dus ook aan een nieuwe verbintenis van de zeventienjarige Gavi. Hij ontwikkelt zich stormachtig bij de Catalaanse club en daarom wil het bestuur hem belonen met een nieuw contract. Hij ligt nog tot medio 2023 vast, maar daar komen naar alle waarschijnlijkheid nog een aantal jaren bij.

Reacties

gerelateerd