Ramselaar kon naar China: "Ik schrok wel even toen ik de bedragen zag"

27 april 2022, 17:45

Bart Ramselaar is bezig aan zijn laatste maanden in Nederland. De middenvelder van FC Utrecht is bezig aan een ijzersterk seizoen, waarin hij al negen keer wist te scoren. Het is voor hem het ideale moment om een stap naar het buitenland te maken.

Afgelopen winter was een club uit China serieus in de markt voor Ramselaar, maar daar lag niet zijn ambitie. "Natuurlijk zijn er aanbiedingen waar van je denkt: die kan ik echt niet weigeren. Ik schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen. Toch is het niet mijn intentie om nu naar zo'n competitie te gaan", aldus de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

De middenvelder, die vaak in een vrije rol aan de rechterkant van het veld krijgt, wil graag een stap vooruit maken binnen Europa. "Of dat nu Spanje is, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland of België. Dat is waar ik op hoop. Een subtopper in een mooie competitie of de topzes van België. Gewoon iets nieuws. Ik wil ook wel een keer een andere competitie ontdekken, in andere stadions spelen', aldus de voormalige PSV'er.

"Op dit moment vertegenwoordig ik nog een zekere transferwaarde, mede door mijn goede seizoen", vertelt de middenvelder, die nog een eenjarig contract heeft in de zomer. "Voor FC Utrecht is het dus een goed moment om me te verkopen. Zelf ben ik 25 jaar en ambitieus. Ik heb altijd al een sterke buitenlandse droom gehad."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen