Slot bevestigt goed nieuws over Til en Senesi richting halve finale

Slot bevestigt goed nieuws over Til en Senesi richting halve finale

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 april 2022 – Guus Til en Marcos Senesi lijken op tijd hersteld voor de belangrijke halve finale van de Conference League. De twee sterkhouders van Feyenoord stonden woensdag weer op het trainingsveld en zullen dus hoogstwaarschijnlijk weer bij de selectie zitten voor de kraker tegen Olympique Marseille. 

Arne Slot bevestigde de terugkeer van het duo op de voorbereidende persconferentie. "Ze stonden vandaag beiden op het veld en hebben meegetraind met de groep", aldus Slot. "Het is altijd fijn als spelers weer beschikbaar zijn en het is prettig als spelers die belangrijk zijn geweest, erbij kunnen zijn." Senesi strompelde afgelopen weekend tegen FC Utrecht van het veld, terwijl Til die wedstrijd miste vanwege een blessure.

Feyenoord, dat het wel moet stellen zonder de geblesseerde Justin Bijlow en Jens Toornstra, krijgt dit seizoen veel lof. "Dat is mooi, maar ik werk lang genoeg in de voetballerij om te weten dat het zomaar weer om kan slaan", aldus Slot. "Op dit moment is iedereen heel positief over Feyenoord, ook over de jongens die vorig seizoen veel kritiek kregen. Dat geeft mij misschien nog wel meer voldoening."

Arne Slot vreest niet dat het publiek de spelers laten doorslaan in hun gedrag. "Uiteraard gaan er wel een scenario's door je hoofd dat je een stapje te ver kan gaan, met bijvoorbeeld een tackle of een overtreding. Als trainer zoek je daarom altijd naar het evenwicht."

Reacties

gerelateerd