Opmerkelijk: 'Ten Hag denkt aan Haller én voormalig Ajax-beul'

27 april 2022, 11:20

Erik ten Hag krijgt komende zomer miljoenen te besteden om zijn selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Dat is nodig, aangezien de topclub op dit moment afkoerst op een seizoen zonder Champions League-voetbal. Voor de spitspositie zou Ten Hag diverse spelers op zijn verlanglijst hebben staan.

Volgens The Sun is Sébastien Haller een van de kandidaten om samen met Ten Hag de overstap te maken naar de Engelse grootmacht. De Ivoriaanse spits van Ajax kan volgens de boulevardkrant voor veertig miljoen euro worden opgepikt. Hoewel het gerucht uiteraard met een korreltje zout moet worden genomen, werken Ten Hag en Haller uitstekend samen bij Ajax. De spits was in de Champions League-poulefase nog tien keer trefzeker.

Haller is echter niet de enige kandidaat om de rol als nummer negen op zich te nemen. Ook de naam van Darwin Nuñez zingt namelijk rond bij de topclub. Manchester United lijkt de financiële middelen te hebben om de Uruguayaan over te nemen. Pikant: Nuñez zorgde vorige maand met een doelpunt nog hoogstpersoonlijk voor uitschakeling van Ajax in de Champions League. Benfica verlangt een megabedrag voor de spits.

Voor Donny van de Beek gloort overigens een nieuwe kans bi Man United. De aan Everton verhuurde middenvelder krijgt onder zijn oude leermeester in de voorbereiding de kans om zich in de kijker te spelen.

Lees ook: Bayern wil Ajax leegroven: na drietal nóg een basiskracht in beeld

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ja, zoveel scoort hij niet meer bij Ajax de laatste tijd. Niveautje te hoog, denk ik.

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zou een stap omlaag zijn voor haller 😜

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen