Guardiola baalt niet na heerlijke clash: "Dat kan alleen in sprookjes"

Guardiola baalt niet na heerlijke clash: "Dat kan alleen in sprookjes"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 april 2022 – Pep Guardiola heeft genoten van de heerlijke eerste halve finalewedstrijd tussen zijn Manchester City en Real Madrid. De Engelsen waren overduidelijk de betere partij en hadden dat ook in de score moeten uitdrukken, maar stapten uiteindelijk slechts met een 4-3 overwinning van het veld.

"Dit was puur genieten", zei de coach na afloop. "Dit waren twee teams die wilden voetballen en dat leverde zeven goals én volop kansen op. Wat wil je nog meer? Natuurlijk, 4-0 was beter geweest. 8-0 was ook beter geweest. Maar dat gebeurt echt alleen in sprookjes. Als we de volgende wedstrijd weer met 4-3 winnen, staan we gewoon in de finale."

Lees ook: Media over 'magisch' City: 'Dit is alles wat goed is aan voetbal'

"Ik ben zo trots", vervolgde de Spanjaard." Maar het gaat om het bereiken van de finale. Daarom gaan we naar Madrid om die wedstrijd te winnen." Ook Bernardo Silva was vol lof. "Ik denk dat we in de eerste twintig minuten echt heel, heel goed waren. Over negentig minuten voelt het alsof we met een grotere uitslag hadden kunnen winnen, maar daar hebben we geen gebruik van kunnen maken."

Onverklaarbaar is dat volgens de Portugees niet. "Dit is de Champions League, we spelen tegen een van de beste teams ter wereld. Ik vind dit alsnog een goed resultaat."

Reacties

gerelateerd