Steijn gelooft in handhaving Sparta: "Anders had ik het niet gedaan"

26 april 2022, 13:54

Maurice Steijn is ervan overtuigd dat hij Sparta Rotterdam in de Eredivisie kan houden. Voor reputatieschade vreest de 48-jarige trainer niet.

Steijn stapte door het vertrek van Henk Fraser eerder dan de bedoeling was in bij Sparta. Eigenlijk zou hij pas in de zomer aan zijn klus op Het Kasteel beginnen, maar na het opstappen van Fraser besloot hij deze week al in te stappen. "Ik kan wel vier weken aan de zijlijn gaan zitten, maar ik ben toch beschikbaar", reageert Steijn bij de NOS.

De missie van Steijn is om met Sparta (minstens) twee plaatsen te stijgen. Daarvoor hebben de Rotterdammers nog maar vier wedstrijden. "De tijd is heel kort, dat betekent dat we deze week heel veel moeten doen", aldus de trainer, die gelooft in handhaving. "Ik heb er heel veel geloof in, anders had ik het ook niet gedaan."

Sparta neemt het in de laatste wedstrijden van het seizoen op tegen AZ (thuis), FC Groningen (uit), PEC Zwolle (thuis) en Heracles Almelo (uit). "We hebben een programma waarin we geen enkele wedstrijd kansloos zijn", vervolgt Steijn, die dinsdag voor het eerst voor de spelersgroep stond. "Ik zie dat er lekker getraind wordt, dat de jongens fris zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen