PSV heeft opvolger van Van Nistelrooij mogelijk al in huis

26 april 2022, 09:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Adil Ramzi lijkt de opvolger van Ruud van Nistelrooij als trainer van Jong PSV te worden. De 44-jarige oefenmeester heeft maandagavond na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen MVV bevestigd dat hij met de Eindhovense club in gesprek is over de trainersfunctie.

Ramzi is op dit moment nog de rechterhand van Van Nistelrooij bij Jong PSV. Volgend seizoen hoopt hij zijn eerste kans als hoofdtrainer in het betaald voetbal te krijgen. "Ik vind het heel eervol dat ik daarvoor gevraagd ben en heb ook de ambitie om dit te gaan doen. PSV is een prachtige club en ik vind het geweldig om in deze fase van mijn loopbaan talenten te mogen helpen met hun stappen in het profvoetbal", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Van Nistelrooij heeft zijn zegen gegeven aan Ramzi, die sinds acht jaar actief is in de opleiding van PSV. "Ruud heeft mij de ruimte gegeven om als trainer stappen te kunnen maken. Daar ben ik hem dankbaar voor, omdat het als een vorm van waardering voelt", aldus Ramzi. "Er was altijd de mogelijkheid om dingen in te brengen en ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Dat ik vanavond op de bank zat, heeft hij me in een officiële wedstrijd gegund. Zoiets typeert de club PSV, vind ik. Samenwerken, proberen elkaar altijd te helpen. Dat hoort ook bij topvoetbal."

Maandagavond beleefde Ramzi een voorproefje als hoofdtrainer van Jong PSV. In het kader van zijn opleiding als coach betaald voetbal kreeg de voormalig middenvelder de ruimte van Van Nistelrooij om tegen MVV als eindverantwoordelijke op de bank te zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen