'PSG haalt opgelucht adem: Messi gaat helemaal nergens heen'

25 april 2022, 17:24

Hoewel Lionel Messi geen geweldig debuutseizoen beleeft bij Paris Saint-Germain, blijft hij de landskampioen van Frankrijk voorlopig trouw. Dat meldt Sky Sports althans. Het medium meldt dat de Argentijn nog minstens één seizoen het shirt van PSG zal dragen. 

De Franse topclub was afgelopen zomer de grootste speler op de transfermarkt. Van Sergio Ramos tot Georginio Wijnaldum en van Gianluigi Donarumma tot Achraf Hakimi. Allemaal maakten ze de overstap naar PSG. Maar de meest opvallende nieuwkomer was natuurlijk Messi. De Argentijn verruilde 'zijn' FC Barcelona transfervrij voor een avontuur in Frankrijk. Messi was het ontbrekende puzzelstukje in de jacht op de felbegeerde eindzege van de Champions League. Maar ook met hem in het elftal moest PSG daar al vroeg in het seizoen een streep door zetten.

Lees ook: Pochettino neemt het op voor Messi: ''Moeilijk om te accepteren''

Na de uitschakeling tegen Real Madrid in de achtste finale was Messi de gebeten hond. In de eerstvolgende thuiswedstrijd werd hij nadrukkelijk uitgefloten door een groot deel van de PSG-aanhang. Dat was afgelopen zaterdag in het kampioensduel met Lens niet anders. Hoewel Messi de enige Parijse treffer maakte en de club daarmee aan haar tiende landstitel in de historie hielp, was hij wederom het mikpunt van kritiek. Niet voor niets werd Messi nog niet zo lang geleden alweer in verband gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona. Maar zover lijkt het voorlopig niet te komen, want als we Sky Sports moeten geloven, blijft hij nog minstens één seizoen voetballen in Parijs. 

De Argentijn heeft bij PSG nog een contract tot 2023, wat betekent dat hij na volgend seizoen mogelijk transfervrij de deur van het Parc des Princes achter zich dichttrekt. Waar Messi dus naar alle waarschijnlijk zal blijven, geldt dat mogelijk niet voor Mauricio Pochettino. De oefenmeester kroonde zich weliswaar tot landskampioen, maar dat is natuurlijk niet genoeg voor de rijke eigenaren. Zij gaan daarom op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, die zijn uiterste best gaat doen om het beste uit Messi te krijgen. De Argentijn kwam vooralsnog dertig keer uit voor PSG. Hij scoorde negen keer en verzorgde dertien assists. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen