Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Groningen slaat volgende slag en heeft Pelupessy binnen

FC Groningen slaat volgende slag en heeft Pelupessy binnen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 april 2022 – FC Groningen heeft Joey Pelupessy gepresenteerd als derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 28-jarige middenvelder tekent voor drie seizoenen in de Euroborg.

De Trots van het Noorden maakt dat maandagmiddag zelf op de eigen website wereldkundig. Pelupessy was al langer een doelwit van de nummer acht van de Eredivisie, maar een tot een transfer kwam het destijds door verschillende redenen niet. De oud-speler van Heracles Almelo is momenteel transfervrij, nadat hij in maart vertrok bij het Turkse Giresunspor.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is logischerwijs zeer tevreden met de komst van de verdedigende middenvelder: "Joey is een ervaren speler en in een leeftijdscategorie waarin het voor ons moeilijk is om kwaliteit te vinden én vast te leggen. Hij heeft ervaring in de Eredivisie én in het buitenland, is een persoonlijkheid zowel op als buiten het veld en voegt specifieke kwaliteit toe aan ons middenveld. Joey zorgt voor balans én spreekt medespelers aan binnen en buiten de lijnen", aldus Fledderus.

Oratmangoen en Musampa
Het is voor FC Groningen alweer de derde aanwinst voor het volgende seizoen. Eerder werden Rgnar Oratmangoen en Nordin Musampa al gepresenteerd. Bij FC Groningen zal Pelupessy opnieuw gaan samenwerken met Frank Wormuth, die hij nog kent uit zijn tijd bij Heracles Almelo. In 2018 vertrok de middenvelder bij de club uit Almelo voor een avontuur bij Sheffield Wednesday

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd