'Rüdiger bereikt akkoord en verkast na bizarre soap naar Spanje'

25 april 2022, 12:54

Real Madrid heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Antonio Rüdiger. De Duitse verdediger maakt aan het einde van het seizoen transfervrij de overstap van Chelsea naar de Spaanse grootmacht, zo meldt Fabrizio Romano. Daarmee komt een wekenlange soap ten einde.

Rüdiger beschikt over een aflopende verbintenis, die Chelsea dolgraag wilde verlengen. De centrumverdediger had zelf nog geen keuze gemaakt of hij wilde blijven of vertrekken, maar zag de mogelijkheid om bij te tekenen verdwijnen. Chelsea bevindt zich na het vertrek van eigenaar Roman Abramovich midden in een overname, waardoor het door sancties niet is toegestaan om contracten van spelers te verlengen. Ook het contract van Cesar Azpilicueta loopt na dit seizoen af.

Daar gaat Real Madrid dus van profiteren. Volgens Romano is er nog geen definitief akkoord tussen Real en Rüdiger, maar zijn de partijen persoonlijk rond. De laatste details zullen op korte termijn worden afgerond. Naar verluidt tekent de ervaren verdediger een contract tot de zomer van 2026.

De kans bestaat dat Rüdiger al in mei zijn handtekening zet onder het contract, maar besloten is dat de transfer pas na het einde van het seizoen wereldkundig wordt gemaakt. Chelsea strijdt in Engeland nog om plaatsing voor de Champions League, terwijl Real Madrid die competitie nog kan winnen en in La Liga hard afstevent op de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen