VI: Sjors Ultee kan binnen Eredivisie van club wisselen

25 april 2022, 09:37

Sjors Ultee lijkt hoe dan ook actief te kunnen blijven in de Eredivisie. De jonge coach vecht met Fortuna Sittard om lijfsbehoud en weet nog niet zeker of hij de club van degradatie kan behoeden, maar hoeft zelf in ieder geval niet te degraderen. Heracles Almelo ziet in Ultee namelijk een geschikte nieuwe coach.

De Almeloërs hebben nog geen opvolger van de naar FC Groningen vertrekkende Frank Wormuth gestrikt, waardoor het in de zoektocht is uitgekomen in Sittard. Volgens Voetbal International is er van witte rook nog geen spake, maar geldt Ultee als belangrijke kandidaat om het stokje over te nemen van de Duitser bij de middenmoter in de Eredivisie.

De 34-jarige Ultee debuteerde in 2019 als hoofdtrainer van Fortuna Sittard en moest later plaatsmaken nadat Kevin Hofland werd aangesteld. Ultee kreeg een technische functie, maar ontsloeg Hofland wegens teleurstellende resultaten en nam zelf het stokje over. Afgelopen seizoen gidste hij Fortuna na een indrukwekkende serie naar lijfsbehoud.

De trainerscarroussel draait dit seizoen op volle toeren in de Eredivisie. Liefst acht clubs moesten of moeten nog op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen