Rijnmond: Steijn moet monsterklus Sparta afmaken

25 april 2022, 08:57

Maurice Steijn maakt het seizoen af als opvolger van de bij Sparta opgestapte Henk Fraser, zo meldt RTV Rijnmond. De Rotterdammers hadden Steijn al gestrikt voor komend seizoen, maar gaan aan de hand van de nieuwe coach op jacht naar lijfsbehoud in de Eredivisie.

Sparta moest voor de vier resterende Eredivisie-wedstrijden op zoek naar een nieuwe coach nadat Henk Fraser besloot per direct op te stappen. De club wilde naar eigen zeggen met het wegsturen van assistent Aleksandar Rankovic een schokeffect creëren, maar dat schoot in het verkeerde keelgat van Fraser. Hij verklaarde zich solidair aan Rankovic.

Sparta schakelde snel, dacht nog even aan Hans de Koning, maar besloot uiteindelijk Maurice Steijn alvast voor de groep te zetten in Rotterdam. Na dit weekend bezet Sparta de laatste plaats in de Eredivisie. Alle concurrenten wonnen, terwijl Sparta juist onderuit ging op bezoek bij FC Twente. Daardoor is de kans op lijfsbehoud opnieuw kleiner geworden voor de Rotterdammers.

Steijn zal worden geassisteerd door Jeroen Rijsdijk en Nourdin Boukhari. Laatstgenoemde leidt maandagochtend de groepstraining op Het Kasteel. Sparta neemt het de komende weken nog op tegen AZ, FC Groningen, PEC Zwolle en Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaan toch degraderen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen