Slot komt in aanloop naar kraker met goed nieuws uit ziekenboeg

24 april 2022, 23:50

Arne Slot verwacht dat Guus Til en Marcos Senesi fit zijn als Feyenoord aanstaande donderdag moet aantreden in de Conference League. De basisklanten van de Rotterdammers bleken dit weekend niet fit. Slot maakt zich weinig zorgen over de inzetbaarheid van zijn spelers.

Til raakte twee weken geleden op bezoek bij Heracles Almelo geblesseerd en stond de laatste wedstrijden aan de kant. Tegen FC Utrecht (2-1 overwinning) werd hij op het middenveld vervangen door Bryan Linssen. Dat was in principe eenmalig, zo vertelde slot bij ESPN. "Als Guus fit is dan gaat hij starten. Hij zal dan wel getraind moeten hebben. Ik heb de hoop dat hij dinsdag weer gaat trainen."

Tegen Utrecht viel Senesi op zijn beurt geblesseerd uit. "In Marcos' geval ga ik nu alleen af op het geluid van de speler. Ik weet nog dat Guus na de wedstrijd tegen Heracles zei dat het wel goed zou komen in Praag. Hij is nu nog steeds niet aan het trainen. De spelers willen natuurlijk ontzettend graag spelen en roepen snel dat het wel goed gaat komen. Ik verwacht dat het met Marco wel goed gaat komen."

Feyenoord speelt donderdagavond (21.00 uur) in de halve finale van de Conference League thuis tegen Olympique Marseille. Slot lijkt dan niet te kunnen beschikken over Jens Toornstra, die eerder deze week geblesseerd raakte tegen Slavia Praag. De Fransen wonnen zondagavond met 0-1 van Stade Reims. De grootmacht uit Marseille reist dus vol vertrouwen af naar De Kuip.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen