Jacobs verbaast zich over uitspraken Booy: "Zeer bijzonder"

Jacobs verbaast zich over uitspraken Booy: "Zeer bijzonder"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 april 2022 – Middenvelder Jamie Jacobs kent een uitstekend seizoen bij SC Cambuur. Hij maakte tot op heden al vijf goals en gaf ook nog eens vijf assists, maar beschikt wel over een aflopend contract. Jacobs heeft tot op heden nog altijd niet bijgetekend in Friesland en dat riep een naar gevoel op bij technisch manager Foeke Booy, zo liet hij onlangs weten bij Voetbal International.

"We hebben van zijn kant niets meer vernomen. Gevoelsmatig zeg ik dat Jamie al bij een andere club heeft getekend." Dat interview heeft inmiddels ook Jacobs zelf bereikt, die zich er zeer over verbaasde. In een interview met Omroep Fryslân geeft hij aan dat de beweringen van Booy nergens op zijn gebaseerd.

"Ik heb vandaag een bericht gelezen dat Foeke zei dat ik al ergens getekend heb. Dat vond ik zeer bijzonder, want daar weet ik zelf nog niets van. Als hij weet waar, dan mag hij dat wel tegen mij zeggen. Er is de laatste maanden voor mij niet heel veel veranderd. Ik ga rustig kijken wat er op me afkomt. Als dat Cambuur is, dan is dat Cambuur en als dat anders is, dan is het wat anders."

Lees ook: Leegloop dreigt bij Cambuur, Engelse interesse voor Bangura

"Ik neem rustig de tijd om te kijken en als Cambuur in de tussentijd wat anders heeft gevonden, dan kan dat ook. Dan heb ik misschien wat te lang gewacht, maar ik wil op dit moment voor mezelf kijken en wachten op wat er komt. Dat is op dit moment de beste keuze." Tot slot wordt hem nog één keer gevraagd of hij niet toch al met een andere club rond is. "Niet dat ik weet. Of jij moet hem me zeggen, maar ik heb geen idee."

Reacties

gerelateerd