Vrees voor nieuwe blessure St. Jago: "Het is verschrikkelijk"

24 april 2022, 19:40

Bij FC Utrecht vreest men Tommy St. Jago opnieuw lange tijd te moeten missen. De verdediger raakte zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord geblesseerd en dat lijkt niet bepaald mee te vallen. Na afloop werd hij gesteund door zijn trainer en ploeggenoten.

"Dit was een zure middag voor ons", aldus Sander van de Streek tegenover ESPN. "Het is natuurlijk heel ongelukkig hoe wij met tien man komen. Ik hoop dat het meevalt voor Tommy St. Jago, dat ziet er niet goed uit. We konden niet meer wisselen en gaven alles voor iedere meter. Het voelt dan echt heel klote als die bal in de laatste minuut er zo in gaat."

Ook aanvoerder Willem Janssen leeft mee met zijn ploeggenoot. "Het is klote dat we St. Jago volgens mij weer moeten gaan missen door een zware blessure. Het is verschrikkelijk voor hem. Laten we alles even afwachten, maar dit zag er niet goed uit", zei Janssen bij ESPN. Trainer Rick Kruys wacht de zaken liever nog even af. "Hij moest er met de brancard vanaf. Ik heb de medische staf en Tommy nog niet gesproken, dus hoe dat er voor staat weet ik nu nog niet."

Voor St. Jago zou het een persoonlijk drama zijn als hij opnieuw zwaar geblesseerd is geraakt. De verdediger was namelijk net weer terug van een knieblessure, die hem maandenlang aan de kant hield. Onlangs maakte hij weer zijn eerste minuten in de hoofdmacht. Ook in De Kuip mocht hij invallen, maar die invalbeurt bleek uiteindelijk dus van korte duur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen