Opstellingen Feyenoord-Utrecht: Linssen ingezet als middenvelder

24 april 2022, 13:16   Bijgewerkt: 24 april 2022, 13:22

Arne Slot heeft flink moeten puzzelen bij het maken van de opstelling tegen FC Utrecht. Guus Til is namelijk geblesseerd, waardoor hij op zoek moest naar een andere aanvallende middenvelder. Normaal gesproken was Jens Toornstra daar de aangewezen kandidaat voor, maar ook hij zit in de lappenmand. Daarom heeft Slot ervoor gekozen om Bryan Linssen op tien te zetten, in de rug van centrumspits Cyriel Dessers.

Linssen staat zodoende op het middenveld samen met Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes, die een wat meer controlerende rol zullen vervullen. Al het hele seizoen is er de concurrentiestrijd tussen Linssen en Dessers, maar nu worden beide spelers samen opgesteld. Dessers staat in de punt van de aanval en wordt geflankeerd door Reiss Nelson en Luis Sinisterra. 

Bij FC Utrecht is er weer eens een basisplaats weggelegd voor Sander van de Streek, die Bart Ramselaar vervangt op het middenveld. Ramselaar was voorafgaand aan het duel al een twijfelgeval en heeft de ontmoeting met Feyenoord dus niet gehaald. Ook over de inzetbaarheid van Hidde ter Avest waren twijfels, maar hij staat wel opgesteld bij FC Utrecht. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen