Uitgefloten Neymar geeft duidelijk signaal af aan supporters

24 april 2022, 10:46

Neymar heeft na het winnen van het landskampioenschap met Paris Saint-Germain een duidelijk signaal afgegeven. Het bevalt de Braziliaanse aanvaller niet dat een deel van de achterban van de Franse topclub hem en zijn teamgenoten uitfluit.

Al weken wordt de sterrenformatie van Paris Saint-Germain uitgefloten door eigen supporters. Zij kunnen het maar niet verkroppen dat ook dit seizoen geen Europees succes wordt behaald. PSG werd in de achtste finale van de Champions Leaague uitgeschakeld door Real Madrid. De heenwedstrijd eindigde in een 1-0 zege, waarna de return met 3-1 verloren ging.

Ook zaterdag klonk gefluit in het Parc des Princes. Surrealistisch, vindt Neymar. "Ze zullen moe worden van het fluiten, want ik sta hier nog drie jaar onder contract", zei de Braziliaan in gesprek met ESPN. Met zijn uitspraken verschafte Neymar ook duidelijkheid over zijn toekomst: hij is niet van plan PSG te verlaten.

Mbappé reageert ook

Een deel van de harde kern van Paris Saint-Germain maakte het kampioensfeest niet mee. Zij vertrokken een kwartier voordat de wedstrijd tegen RC Lens (1-1) was afgelopen. "Ik ben niet teleurgesteld. Als zij het willen vieren, dan kunnen ze dat doen. Maar dat willen zij niet, dus doen ze het niet. Het was niet-representatieve minderheid die vertrok. Het stadion was verder vol", aldus Kylian Mbappé.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen