'Ten Hag denkt aan Eriksen als versterking voor Man United'

24 april 2022, 09:36

De focus van Erik ten Hag ligt de komende weken nog bij Ajax, maar in Engeland denkt men dat de 52-jarige trainer zich ook al bezighoudt met de transferplannen van Manchester United voor in de zomer. Volgens The Daily Star heeft de Nederlandse oefenmeester zijn oog laten vallen op Christian Eriksen.

Eriksen zou hoog op het verlanglijstje van Ten Hag staan. De Deense middenvelder staat sinds januari onder contract bij Brentford, de club die hem oppikte na zijn noodgedwongen vertrek bij Internazionale. Eriksen gaat sinds zijn hartstilstand op het EK van vorig jaar door het leven met een met een ICD-kastje, een onderhuidse defibrillator waarmee hij in Italië niet mag voetballen.

In dienst van Brentford heeft Eriksen de afgelopen maanden laten zien dat hij het voetballen nog niet is verleerd. Ten Hag zou onder indruk zijn van de comeback van de middenvelder, die naar verluidt ook in de belangstelling staat van zijn oude club Tottenham Hotspur. Eriksen is een interessante optie voor Manchester United, daar er voor de middenvelder geen transfersom hoeft te worden betaald.

Waar Eriksen in verband wordt gebracht met een stap naar de Engelse top, hoopt Brentford dat de samenwerking met de Deense middenvelder niet nu al tot een einde komt. Thomas Frank, de trainer van The Bees, sprak in aanloop naar de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van afgelopen zaterdag de hoop uit dat Eriksen ook na dit seizoen in Brentford is te bewonderen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen