Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Opstelling PSV: twee sterkhouders op de bank tegen SC Cambuur

Opstelling PSV: twee sterkhouders op de bank tegen SC Cambuur

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 april 2022 – PSV vervolgt zaterdagavond de jacht op koploper Ajax met de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Hoewel er gewonnen moet worden om in het spoor van de Amsterdammers te blijven, begint trainer Roger Schmidt niet met zijn sterkste elf aan de wedstrijd. Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zitten op de bank.

De twee worden vervangen door Ritsu Doan en Armindo Bruma. Het zijn de enige twee wijzigingen ten opzichte van de met 2-1 gewonnen bekerfinale tegen Ajax van vorige week. Joey Veerman schuift daardoor een linie naar achteren en staat weer op zijn eigen plek centraal op het middenveld. 

Gakpo en Sangaré waren de twee uitblinkers tijdens de gewonnen bekerfinale, maar lijken vandaag dus rust te krijgen. Achterin valt er voor Schmidt overigens een stuk minder te rouleren. Jeugdspelers Jenson Seelt (18) en Dennis Vos (20) zijn de enige opties die hij op de bank achter de hand heeft. 

PSV gaat het duel in in de wetenschap dat Ajax eerder op de dag met 0-1 won van NEC. Een overwinning is dus vereist om het verschil tussen de nummers één en twee op vier punten te houden. Lukt dat niet, dan lijkt de titelstrijd met (na deze speelronde) nog maar vier wedstrijden te gaan, gestreden.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd