'Real Madrid dicht bij aantrekken Rüdiger; Jesus verkast in PL'

23 april 2022, 16:02

Antonio Rüdiger heeft de knoop doorgehakt en besloten na dit seizoen te vertrekken bij Chelsea. De Duitse verdediger beschikt over een aflopende verbintenis bij Chelsea, dat vanwege het gebrek aan een eigenaar geen mogelijkheid heeft om zijn contract te verlengen. Rüdiger kiest daarom eieren voor zijn geld.

Dat meldt Fabrizio Romano. Rüdiger ziet het niet zitten om nog twee maanden te wachten om een besluit te nemen over zijn toekomst en heeft daarom uitgesproken dat hij wil vertrekken. 'Hij is altijd respectvol naar de club geweest, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging', schrijft Romano. Het lijkt erop dat de Duitser zijn loopbaan gaat vervolgen bij Real Madrid.

Jesus

Ook Gabriel Jesus gaat volgens de transferexpert van werkgever wisselen. De Braziliaanse spits staat momenteel onder contract bij Manchester City, maar daar is hij geen vaste waarde. Jesus heeft weliswaar een contract tot de zomer van 2023, maar is niet van plan om dat te verlengen. Als City nog iets aan hem wil verdienen, moet hij komende zomer worden verkocht.

Het vertrek van Jesus kan ruimte scheppen voor de komst van Erling Haaland, die al maandenlang wordt begeerd door de Engelse topclub. Jesus kan op zijn beurt verkassen in de Premier League. Arsenal zou interesse hebben in zijn diensten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen