Dit is de opstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen NEC

23 april 2022, 15:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen NEC bekendgemaakt. De trainer heeft ten opzichte van de verloren bekerfinale tegen PSV (2-1) vier wijziging doorgevoerd. De meest opvallende naam in de basis is die van Kenneth Taylor.

Het doel bij Ajax wordt verdedigd door Maarten Stekelenburg, die door de situatie rond André Onana weer eerste doelman is. Jurriën Timber vervangt op de rechtsbackpositie Noussair Mazraoui, waardoor er centraal achterin een plekje vrijkomt voor Perr Schuurs. Naast hem staat niet Lisandro Martínez, maar Daley Blind. Martínez is niet fit genoeg om in actie te komen en ontbreekt in de wedstrijdselectie. Nicolás Tagliafico is de linksback.

Ook Edson Álvarez kampt met fysieke klachten, maar hij is in tegenstelling tot Martínez wel fit genoeg om de bank plaats te nemen. Zijn plek op het middenveld wordt overgenomen door Taylor. Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zijn de andere middenvelders. Voorin maken Steven Berghuis, Sébastien Haller en Dusan Tadic de dienst uit. Haller kreeg de voorkeur boven Brian Brobbey, die in de bekerfinale startte.

Ajax komt bij een zege op NEC een stap dichter bij de landstitel. De voorsprong op PSV, dat later op de dag in actie komt tegen SC Cambuur, wordt dan in elk geval tijdelijk zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top! Taylor>Álvarez!

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ajax vandaag niet wint, hebben ze echt een probleem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen