Verhoeven-look voor Vlap: "Hij wordt er niet lelijker op"

23 april 2022, 09:49

Michel Vlap droeg vrijdagavond met een doelpunt bij aan een 2-0 zege van FC Twente op Sparta Rotterdam, maar kwam wel gehavend uit de strijd. Daar zag de middenvelder de humor wel van in.

Vlap kreeg in de eerste helft de schoen van Bart Vriends in zijn gezicht en hield daar een wond op zijn voorhoofd en neus aan over. "Ik vond het een rare actie. Maar ik denk niet dat hij het met opzet deed. Ik moet er maar even mee dealen. Nu lijk ik een beetje op Rico Verhoeven", grapt Vlap in gesprek met RTV Oost.

Met zijn nieuwe look stond Vlap na afloop ook ESPN te woord. "Mijn teamgenoten lachen me allemaal uit. Het hoort erbij, hè. Ik heb weleens een zonnebrilletje op. Die heb ik dan hier zitten, op het neussie. Maar die kan niet meer op nu, dus ik moet wat anders verzinnen. Wout (Brama, red.) had het al over een masker. Misschien helpt dat", lacht de maker van de 2-0.

Hilariteit bij teamgenoten

Ook bij Van Wolfswinkel zorgde het gehavende gezicht van Vlap voor de hilariteit. "Hij wordt er niet lelijker op", aldus de spits met een grote lach op zijn gezicht. "Hij heeft zo'n lekker zonnebrilletje, die zet hij op de punt van zijn neus en dan zie je er niks meer van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen