Mvogo bespreekt voetbaltoekomst en noemt harde eis

23 april 2022, 09:01   Bijgewerkt: 23 april 2022, 09:06

Yvon Mvogo weet nog niet hoe zijn voetbaltoekomst eruit ziet. De 27-jarige doelman houdt alle opties open. Een langer verblijf bij PSV behoort ook tot de mogelijkheden.

Mvogo is in principe bezig aan zijn laatste contractmaanden bij PSV. De Eindhovenaren huren de Zwitserse keeper voor het tweede jaar op rij van RB Leipzig. Bij de Duitse club ligt Mvogo nog voor één seizoen vast, maar dat betekent niet dat hij binnenkort ook daadwerkelijk terugkeert in de Bundesliga.

"Bij PSV blijven? Ik heb op dit moment nog niks gehoord en weet niet of het nog een optie wordt. Als de club met een aanbod komt, zal ik er goed over nadenken", zegt Mvogo in het Eindhovens Dagblad. "Ik heb nog een contract voor een jaar in Leipzig en dus is het afwachten wat men wil. Zelf ben ik er wel uit en dat is dat ik per se wedstrijden wil keepen op het hoogste niveau, in een grote competitie. Ook om mijn plek voor het WK te kunnen afdwingen."

De kans lijkt klein dat PSV gaat proberen Mvogo definitief vast te leggen. Deze maand werd bekend dat de bekerwinnaar voor volgend seizoen een ervaren doelman wil aantrekken als concurrent voor Joël Drommel. De namen van Jasper Cillessen en Tim Krul zijn in het Philips Stadion gevallen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen