'Andere speler' Van den Berg wil vechten voor zijn kans bij Liverpool

22 april 2022, 15:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sepp van den Berg kijkt ernaar uit om volgend seizoen weer voor zijn kans te gaan bij Liverpool. De verdediger heeft een verhuurperiode van anderhalf jaar bij Preston North End er bijna opzitten. Hij heeft zin in zijn rentree bij de Reds, waar hij trainer Jürgen Klopp wil laten zien dat hij gegroeid is als speler.

"Toen ik naar Liverpool kwam, was ik 17 en ik ben nu 20. Het zijn tot dusver enerverende jaren geweest. Ze gaan nu een andere speler zien", vertelt de verdediger tegenover Lancslive. Preston North End staat momenteel op de vijftiende plaats in het Championship, waar hij volgend seizoen bij Liverpool weer bovenin de Premier League wil meedoen. Hij heeft veel geleerd op het tweede niveau, stelt de mandekker zelf.

"Ik denk dat ik zo'n zestig wedstrijden heb gespeeld, dus ik heb nu de speeltijd in me. Dat maakt wel een verschil wanneer ik in de zomer terugkeer", aldus Van den Berg. Preston zou de voetballer nog wel een seizoen willen huren, maar de Nederlander heeft de intentie om zich eerst weer te laten zien aan Klopp. Hij hoopt dat hij de volgende stap kan zetten en vaker aan spelen toe kan komen bij de topclub.

"Ik heb echt genoten van mijn periode hier. Het was ongelooflijk, eerlijkgezegd had ik niet verwacht dat het hier zo goed zou zijn. Ik ben in die anderhalf jaar gaan houden van de club en de fans, dus het is echt goed voor me geweest", besluit Van den Berg. In Liverpool heeft de verdediger nog een contract voor twee seizoenen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen