Feyenoord-aanwinst kan debuteren, Slot klaar met Ajax-vragen

22 april 2022, 14:00   Bijgewerkt: 22 april 2022, 14:05

Philipp Sandler zit zondag voor de eerste keer sinds zijn overstap van Manchester City bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. De verdediger kwam geblesseerd binnen, maar zal tegen FC Utrecht zijn debuut kunnen maken in het shirt van de Rotterdammers. Coach Arne Slot kreeg opnieuw vragen over een mogelijke overstap naar Ajax.

Op de persconferentie sprak Slot tevreden over het selectiedebuut van Sandler. "Ik heb niet veel keuzes, we hebben maar zes selectiespelers op de bank. Dat geeft wel aan dat hij kans maakt om te spelen. Dat we hem destijds hebben aangetrokken, geeft wel aan dat we van hem gecharmeerd zijn. Alleen betekent het wel dat je fit moet zijn."

Fit is Sandler nu, maar dat geldt nog niet voor alle spelers. Naast de langer geblesseerde Justin Bijlow en Jens Toornstra mist Feyenoord tegen Utrecht hoogstwaarschijnlijk ook Alireza Jahanbakhsh en Guus Til. "Hij is uiterst onzeker, Guus heeft nog niet meegetraind deze week. Mogelijk staat hij morgen weer op het veld. Alireza heeft sinds de wedstrijd tegen Slavia Praag niet meer op het veld gestaan."

Slot weigerde opnieuw extra vragen over een overstap naar Ajax te beantwoorden. "Elk woord wat ik erover zeg, kan weer tot headlines leiden. Ik blijf bij mijn uitspraak van vorige week", aldus Slot, die daarmee doelde op zijn uitspraak dat hij zich er geen enkele voorstelling van kan maken. "Ik vond dat zelf wel duidelijk. Laat ik de komende weken de vragen beantwoorden als Pep Guardiola: next question."

Lees ook: Dit is het resterende programma van Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sandler is de ideale opvolger voor als Senesi na dit seizoen vertrekt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen