De Gea dolblij met komst van Ten Hag naar United

22 april 2022, 12:07

David De Gea kan niet wachten tot hij en Erik ten Hag beginnen met samenwerken. De Nederlandse oefenmeester verruilt Ajax na dit seizoen voor Manchester United, waar hij een contract tot de zomer van 2024 heeft ondertekend. De Spaanse doelman is blij met de nieuwe coach.

"Ik ben erg opgewonden dat de club de beslissing heeft genomen, nu weten we het allemaal", aldus de doelman op de clubwebsite van Manchester United, die onder de indruk is van de coach. "We weten wat hij voor Ajax heeft gedaan, hij heeft bijna in een Champions League-finale gestaan, titels gewonnen en hij ontwikkelt spelers, dus ik ben erg enthousiast."

"Ik vind dat hij met zijn teams goed voetbal speelt", vervolgt de keeper, die het belang van een goed einde van het seizoen onder de huidige interim-coach Ralf Rangnick benadrukt. "Nu moeten we ons concentreren op de laatste wedstrijden, maar we hebben er zin in. Laten we ons nu concentreren op Arsenal en vechten voor de top vier."

De Gea hoopt dat hij Ten Hag snel kan ontmoeten. "Het is goed om te weten dat hij de wedstrijden al bekijkt en nadenkt over wat hij kan doen om iets bij ons te veranderen. Ik kijk er naar uit om onder hem te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen