Ook Bosz wil niets zeggen over mogelijke stap naar Ajax

22 april 2022, 11:00   Bijgewerkt: 22 april 2022, 11:07

Peter Bosz wil niets kwijt over een mogelijke overstap naar Ajax. De Amsterdammers zoeken naar een nieuwe coach nadat Erik ten Hag zijn overstap naar Manchester United wereldkundig maakte. De naam van Bosz zingt al weken rond in Amsterdam, maar daar is volgens de trainer van Olympique Lyon geen reden voor.

"De mensen van de club zijn heel loyaal naar mij", reageerde Bosz voor de camera van NOS op zijn werkgevers bij Olympique Lyon. "Daarom vind ik dat ik ook loyaal naar hen moet zijn. Dus wil ik het over dat soort dingen niet hebben", doelde hij op de mogelijke belangstelling die Ajax zou hebben in zijn diensten. Van een overstap lijkt momenteel dus geen sprake.

Daarmee kiest Bosz dezelfde strategie als Arne Slot, die ook alle vragen over een transfer naar Ajax weigert te beantwoorden. De huidige coach van Feyenoord wordt eveneens regelmatig genoemd als opvolger van Ten Hag, maar ziet geen reden om het daarover te hebben. Hoewel een definitieve 'nee' nooit heeft geklonken, lijkt hij de voorkeur te geven aan een langer verblijf bij Feyenoord.

Dat zal Alfred Schreuder een nog grotere kandidaat maken om na dit seizoen aan de slag te gaan in Amsterdam. De voormalig assistent heeft een contract voor onbepaalde tijd bij Club Brugge, maar wordt gezien als ideale vervanger van Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Bosz oren had gehad naar wat anders, dan had ik ingezet op bondscoach oranje. Had 'm daar wel graag willen zien ipv Koeman na het WK. Bij Ajax altijd welkom natuurlijk! 👍

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slot,bosz etcetc zeggen niet keihard nee omdat je nooit weet hoe het loopt in het voetbal .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen