Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Forse tegenvaller zorgt voor defensieve problemen bij PSV

Forse tegenvaller zorgt voor defensieve problemen bij PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 april 2022 – Het seizoen van Armando Obispo zit erop. De centrumverdediger heeft een blessure opgelopen en kan de resterende vijf wedstrijden niet meer in actie komen, zo bevestigt coach Roger Schmidt aan het Eindhovens Dagblad. Omdat ook Olivier Boscagli niet meer kan spelen, heeft PSV een serieus probleem in de achterhoede.

Obispo was de laatste weken weliswaar geen basisspeler, maar zou vanwege het ontbreken van Boscagli wel in aanmerking komen voor speelminuten. Momenteel wordt het centrum gevormd door Jordan Teze en André Ramalho, de enige fitte centrumverdedigers met ervaring op het hoogste niveau. Rechtsback Philipp Mwene komt mogelijk in de laatste twee duels van het seizoen nog in actie.

Schmidt zal hopen dat zijn defensie verder de komende weken schadevrij blijft, anders moet hij een beroep gaan doen op een verdediger uit Jong PSV. Het zijn zorgen die de topclub niet kan gebruiken richting de ontknoping van het seizoen. De achterstand op koploper Ajax bedraagt vier punten.

Schmidt hoopt na het duel met SC Cambuur van dit weekend weer te kunnen beschikken over de geblesseerde Noni Madueke. Spits Carlos Vinícius is geschorst voor de ontmoeting met de Friezen en sluit waarschijnlijk volgende week weer aan. Daar tegenover staat dat Cody Gakpo wél deel uitmaakt van de groep. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd