Rooney vraagt om geduld voor Ten Hag en 'weigert comeback'

22 april 2022, 09:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wayne Rooney hoopt dat Erik ten Hag de tijd krijgt om Manchester United naar zijn hand te zetten. De voormalig aanvaller weet dat zijn oude club altijd onrustig is, maar geduld is volgens de topscorer aller tijden noodzakelijk om weer successen te kunnen boeken.

"De fans zullen geduld moeten hebben, want het heeft tijd nodig om de ploeg weer helemaal op te bouwen", vertelt Rooney bij Sky Sports. "Het is een enorm zware klus voor hem, want de club moet weer opnieuw opgebouwd worden. Ik hoop dat de club dat zelf ook inziet en dat hij alle tijd krijgt die hij nodig heeft. Misschien is het dan wel mogelijk om binnen drie jaar weer kampioen van Engeland te worden."

Dat zal in ieder geval niet gebeuren met Rooney in de staf. Volgens The Athletic werd de clubicoon onlangs benaderd voor een terugkeer bij zijn grote liefde om Ten Hag bij te staan als assistent, maar dat zag Rooney niet zitten. Hij wilde alleen naar United verkassen als hij hoofdtrainer zou worden. Momenteel werkt hij bij Championship-club Derby County.

Ten Hag zet mede daarom in op andere assistenten. Mitchell van der Gaag en Steve McClaren moeten als rechterhand van de Nederlander gaan fungeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen