'Juventus denkt aan Neres: aanvaller is nummer twee op wensenlijst'

'Juventus denkt aan Neres: aanvaller is nummer twee op wensenlijst'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 april 2022 – David Neres staat op de radar van Juventus, al is hij niet de eerste keuze bij de Turijnse club. De aanvaller staat momenteel bij Shakhtar Donetsk onder contract, maar daar ligt de competitie stil door de oorlog. Mogelijk kan de buitenspeler nu naar het veilige Italië.

De Italiaanse transferjournalist Gianluca di Marzio weet dat De Oude Dame op zoek is naar een nieuwe aanvaller, aangezien Paulo Dybala gaat vertrekken. Hij kan transfervrij vertrekken uit Turijn, waardoor er een vervanger gehaald moet worden. Nicolò Zaniolo van AS Roma staat met stip op één, maar het is de vraag of hij financieel wel haalbaar is voor Juventus.

De 22-jarige Italiaan heeft niet de meest imponerende cijfers met twee goals en vier assists in 25 Serie A-duels, maar toch zou Juventus gecharmeerd zijn van de voetballer. Wellicht heeft dat met zijn cijfers in de Conference League te maken. Daar was hij in zeven duels bij zeven doelpunten betrokken. De aanvaller heeft nog een tweejarig contract, waardoor Roma geen noodzaak heeft om hem van de hand te doen. Daardoor gaat de vraagprijs automatisch omhoog.

Mocht hij daadwerkelijk te duur zijn, dan komt Neres in beeld. De aanvaller kan eenvoudig onder zijn contract uitkomen in Oekraïne door de oorlog.  Bij de Italiaanse club staat hij er goed op door zijn periode bij Ajax, waar hij vooral in zijn eerste twee seizoenen indruk maakte. In totaal wist hij in 180 Amsterdamse optredens 47 keer te scoren, terwijl hij ook nog 41 keer de aangever was bij een treffer.

Reacties

gerelateerd