'PSV-fan' Verstappen reageert op Hamilton: "Ik zou Ajax nooit kopen"

21 april 2022, 23:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Max Verstappen heeft het nieuws meegekregen dat Lewis Hamilton mogelijk wil investeren in Chelsea, terwijl zijn hart sneller gaat kloppen van Arsenal. De Nederlander is verbaasd, zo vertelt hij met een knipoog aan PA News Agency.

"Als Arsenal-fan voor Chelsea gaan, vind ik best een interessante keuze. Uiteindelijk beslist iedereen zelf over zijn geld. Ik ben benieuwd wat ervan komt", vertelt de regerend wereldkampioen van de Formule1, die zelf niet zo'n investering zou doen. "Ik ben een PSV-fan en zou Ajax nooit kopen. Als ik al een voetbalclub zou kopen, dan zou ik de volledige eigenaar willen zijn en zelf de beslissingen willen nemen, niet slechts voor een klein percentage."

Hamilton wil niet in zijn eentje de eigenaar worden van de Londense club. Hij zou twaalf miljoen euro bij willen dragen aan de overname, terwijl ook tennister Serena Williams bij het plan betrokken is. Voormalig Liverpool-voorzitter Martin Broughton is de initiatiefnemer achter de actie. Hij wil graag de opvolger worden van Roman Abramovitsj, die weg is door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hamilton zou het project willen steunen door de 'diversiteit, rechtvaardigheid en inclusiviteit'.

Chelsea moet op zoek naar een nieuwe eigenaar nu Abramovitsj geweerd wordt in Engeland, aangezien hij een goede band heeft met Vladimir Poetin. De voormalig eigenaar van Chelsea moet binnen afzienbare tijd opgevolgd worden, waarbij meerdere partijen geïnteresseerd zijn.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen