'KKD-club denkt aan Hake, Poldervaart en nog 2 namen voor vacature'

21 april 2022, 22:07

De Graafschap heeft vier namen op het lijstje staan voor de trainersvacature. Adrie Poldervaart lijkt de grootste kanshebber voor de baan, maar of hij het daadwerkelijk gaat worden, is nog altijd de vraag. René Hake, Andries Jonker en de huidige oefenmeester Jan Vreman zijn ook met de club in gesprek.

Poldervaart was afgelopen zomer ook al in beeld bij de Superboeren, maar FC Groningen wilde de assistent-trainer niet laten gaan. Nu moet hij vertrekken, waarbij de club uit Doetinchem nog altijd in de markt is. Dat meldt De Gelderlander althans. Hake is ook transfervrij op te pakken. De trainer was dit seizoen werkzaam bij FC Utrecht, maar daar werd hij ontslagen. Desondanks ziet de club uit de Keuken Kampioen Divisie een serieuze optie in hem.

Andries Jonker is daarnaast ook in beeld. Net als met Hake en Poldervaart zijn ook met hem al gesprekken gevoerd, weet het regionale medium. De huidige trainer van Telstar heeft een behoorlijke staat van dienst met onder anderen Bayern München en het Nederlands elftal op zijn cv. Daar was hij de assistent van Louis van Gaal.

Of één van die drie namen het wordt of dat Vreman mag blijven, is nog niet bekend. De trainer nam tijdens dit seizoen het stokje over van Reinier Robbemond, die moest vertrekken door de tegenvallende prestaties. Vreman, een echte clubheld, stond al eerder voor de spelersgroep in Doetinchem. Hij promoveerde in 2015 naar de Eredivisie, waar hij een jaar later weer uit degradeerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen