Genk hoopt op Dessers-rentree: "Ontvang hem met open armen"

21 april 2022, 22:15

Cyriel Dessers maakt dit seizoen indruk bij Feyenoord, maar inmiddels is het de vraag waar hij volgend seizoen speelt. De Rotterdammers kunnen hem voor vier miljoen euro definitief overnemen, maar KRC Genk wil ook wel graag met hem doorgaan. Dat vertelt technisch directeur Dimitri de Condé.

Dit seizoen was de aanvaller al goed voor zestien doelpunten in alle competities, waarbij hij vooral in de Conference League enorm veel indruk maakt. Op dit moment is hij gedeeld topscorer van het toernooi, samen met AS Roma-aanvaller Tammy Abraham. De spitsen scoorden al acht keer in het hoofdtoernooi. Dat is ook bij Genk opgevallen, waardoor die club graag met hem verder wil. Zeker omdat clubtopscorer Paul Onuachu naar alle waarschijnlijkheid vertrekt.

"Een maand geleden hebben we met Cyriel en zijn entourage gesproken. Hij is altijd welkom geweest in Genk en ik als td ontvang hem met open armen", zegt De Condé in Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat zijn rol in de kleedkamer ook is onderschat. Vorig jaar was hij in zijn rol heel belangrijk voor de ploeg. Het verrast me niet dat hij het goed doet bij Feyenoord. Hopelijk kan hij nog van waarde zijn voor Genk."

Of hij daadwerkelijk terug gaat naar Genk is allesbehalve zeker. De Belgische spits heeft zelf namelijk ook een mening. "Als hij dat anders ziet, zullen we ernaar moeten handelen", doelt hij op een vertrek. Dessers ligt nog twee jaar vast bij zijn droomclub, waar hij vroeger supporter van was. Toch liet hij al eerder weten dat een langer verblijf in De Kuip hem ook wel wat lijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Atju123
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord moet die vier miljoen gewoon betalen. Top spits!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen