Teze voert druk in titelstrijd op: "Dan maken we een hele grote kans"

21 april 2022, 17:20

Jordan Teze pakte zondagavond met PSV de beker, maar de prijzenhonger is nog niet gestild voor de verdediger. Hij jaagt met de Eindhovenaren ook nog op de landstitel. Ajax staat momenteel bovenaan met vier punten voorsprong, maar volgens de mandekker heeft zijn club nog een serieuze kans.

"We hebben een klein feestje gevierd. Deze prijs is ook wel wat mooier dan de Johan Cruijff Schaal. Dan is de ontlading nog wat groter. Nipt met 2-1 winnen is ook mooier dan 3-0", vertelt Teze in gesprek met Omroep Brabant over de bekerwinst. "De stemming zit er goed in. Laten we hopen dat het bij Ajax negatief uitpakt."

Teze weet wat hem en zijn ploeggenoten te wachten staat om nogmaals te juichen dit seizoen:  "Wij zullen alles moeten winnen en de druk op moeten voeren. Als dat gebeurt, weet ik dat we een hele grote kans maken om kampioen te worden", stelt de verdediger, die niet teveel bezig is met de concurrent in de titelstrijd. "Ik weet tegen wie ze zaterdag moeten voetballen, maar het gehele programma ken ik niet. Dat is ook niet belangrijk."

PSV neemt het zaterdagavond op tegen SC Cambuur, terwijl Ajax speelt zaterdag tegen NEC. Mocht een van beide titelkandidaten punten verspelen, dan lijkt die kans het grootst te zijn op 8 mei. De Eindhovenaren spelen dan een uitwedstrijd tegen Feyenoord, terwijl de Amsterdammers op bezoek gaan bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen