'Fan Barcelona verkocht tweeduizend kaarten aan Frankfurt-fans'

21 april 2022, 15:45   Bijgewerkt: 21 april 2022, 17:09

Een supporter van FC Barcelona heeft voor het duel met Eintracht Frankfurt tweeduizend kaarten doorverkocht aan supporters van de Duitse club. De Catalanen zijn woedend over de actie van de fan, waardoor er juridische stappen ondernomen worden.

Een week geleden leek Camp Nou omgetoverd te zijn tot het Deutsche Bank Park, het stadion van Eintracht Frankfurt. Naar verluidt waren er ongeveer dertigduizend supporters van de Duitse middenmoter aan kaarten gekomen voor deze wedstrijd, waardoor het niet meer oogde als een thuiswedstrijd voor FC Barcelona. Toen Eintracht Frankfurt na het laatste fluitsignaal feestvierde wegens het bereiken van de halve finale, was het daardoor ook groot feest op de tribunes.

President Joan Laporta liet direct al weten ontstemd te zijn over de manier waarop de supporters van de Duitse club aan kaarten zijn gekomen. Seizoenkaarthouders van FC Barcelona kozen er namelijk voor om kaarten massaal door te verkopen, terwijl fans van Eintracht Frankfurt ook profiteerden van de vrije verkoop.

Juridische stappen

Een aanhanger van FC Barcelona zou zelfs tweeduizend kaarten hebben doorverkocht aan supporters van Eintracht Frankfurt, waardoor FC Barcelona volgens RAC1 heeft besloten om juridische stappen te gaan ondernemen. Daarnaast gaat FC Barcelona in de toekomst de tickets voortaan altijd op naam van de koper zetten, zodat dit soort taferelen voorkomen kunnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Obsolete
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Das goed zaken doen, wel met een dikke middelvinger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen