Cristiano Ronaldo bedankt Liverpool-fans voor prachtig gebaar

21 april 2022, 13:41

Cristiano Ronaldo (37) heeft gereageerd op het prachtige gebaar dat de Liverpool-fans eerder deze week maakten. De Portugese aanvaller had te kampen met een tragische gebeurtenis in zijn privé-situatie: zijn zoontje overleed rond de geboorte. Op Anfield kwamen de supporters als hart onder de riem een paar dagen later met een prachtig applaus.

De aanvaller van Manchester United heeft donderdag via Instagram gereageerd op de prachtige actie. 'Bedankt Anfield. Mijn familie en ik zullen dit moment nooit vergeten. Het is een moment van respect en medeleven', schreef de Portugees op Instagram over de actie. 'Een wereld… Een sport. Een wereldwijde familie', was de opening van het bericht.

Liverpool nam het dinsdag op tegen Manchester United en imponeerde de eerste helft, maar vooral het moment na zeven minuten zorgde voor kippenvel op Anfield. Het hele stadion stond op dat moment op om een minuut lang te klappen voor Cristiano Ronaldo, waarbij overal in het publiek shirts met rugnummer zeven werden getoond.

Lees ook: Prachtig gebaar: Anfield steekt Ronaldo een hart onder de riem

In oktober vorig jaar maakte de speler van Manchester United bekend dat zijn vrouw, Georgina Rodríguez, zwanger was van een tweeling. Een maand later maakten de twee het geslacht van de ongeboren kinderen bekend: een jongen en een meisje, van wie treurig genoeg alleen het meisje nog in leven is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen