Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Prachtig: Feyenoord-fans halen familie Gyan uit financiële zorgen

Prachtig: Feyenoord-fans halen familie Gyan uit financiële zorgen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 april 2022 – Prachtig nieuws omtrent Christian Gyan: de familie van de overleden oud-Feyenoorder is na een moeilijke periode schuldenvrij. Na het overlijden van de oud-verdediger werd duidelijk dat hij een hoop schulden had achtergelaten, maar mede door de inzet van Het Legioen zijn die afgelost.

Dat vertelt journalist Michel van Egmond in de Dickvoormekaar podcast van Voetbal International. De schulden zijn afgelost en ook staan de nabestaanden niet langer onder financieel bewind. "Dat is dankzij de Feyenoordsupporters perfect verlopen", aldus Van Egmond, die eerder een oproep deed die massaal opgepikt werd door de supporters van Feyenoord.

De journalist, die vorige week samen met Jorien van den Herik een bezoek bracht aan de familie van de overleden voormalig Feyenoorder, hoopt dat de Feyenoord-supporters zich nóg een keer van hun beste kant laten zien. "We zoeken nog een huurhuis of een heel goedkoop koophuis voor een familie van vier personen in Rotterdam", aldus Van Egmond, die daarmee de familie Gyan 'het laatste beetje' wil helpen.  

Lees ook: Weduwe Gyan schrijft emotionele brief aan Het Legioen

Gyan stond tien jaar onder contract bij Feyenoord en won met de club onder meer de UEFA Cup in 2002. Na zijn loopbaan ging het bergafwaarts met Gyan, die onder meer financiële problemen kende. In november vorig jaar werd bekend dat de Ghanees kanker had en niet meer zou genezen. Een maand later kwam hij te overlijden. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd