Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fraaie transfer lonkt voor PSV-middenvelder Gutiérrez

Fraaie transfer lonkt voor PSV-middenvelder Gutiérrez

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 april 2022 – PSV-middenvelder Erick Gutiérrez (26) kan mogelijk een fraaie transfer maken. De Mexicaan kent eindelijk een uitstekend seizoen in Eindhoven en dat is ook buiten de landsgrenzen opgevallen. Het gepromoveerde Fulham, Espanyol en Benfica, normaliter de nieuwe werkgever van zijn huidige coach Roger Schmidt, hebben concrete belangstelling.

Dat melden het Eindhovens Daglad en De Telegraaf donderdagochtend althans over Gutiérrez, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij PSV. Met een in 2023 aflopend contract wil men in het Philips Stadion zijn verbintenis graag verlengen, maar anders zou een transfer in deze zomer ook tot de serieuze opties behoren.

VI meldt vooral dat Fulham en Benfica belangstelling hebben, terwijl het ED – die beide clubs overigens ook noemt – weet dat ook bij Espanyol en vanuit de Bundesliga de naam van de PSV'er gevallen is. Volgens het regionale dagblad heeft Gutiérrez ondanks zijn goede positie nog geen nieuwe aanbieding ontvangen en is het ook de vraag of Ruud van Nistelrooy toekomst ziet in hem.

Lees ookDriessen voorzichtig positief over Schmidt na bekerwinst PSV

Vraagprijs Gutiérrez
Verder zou de middenvelder van PSV in de komende zomer nog slechts zo'n drie à vier miljoen euro opleveren, zo is de verwachting en dat is amper de helft van de voor hem betaalde bijna acht miljoen euro. Schmidt zou in elk geval wel onder de indruk zijn en hem bij voorkeur naar Benfica willen halen. De Duitse trainer lijkt na dit seizoen naar de Portugese grootmacht te gaan, al moet die overgang formeel nog wel worden bevestigd. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd