De Graafschap heeft naast Poldervaart nóg een trainerskandidaat

20 april 2022, 15:55

De Graafschap moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die het stokje van interim-coach Jan Vreman kan overnemen, maar hoeft daarvoor niet ver te zoeken. Vreman zelf is namelijk in beeld om komend seizoen definitief aan de slag te gaan bij de Doetinchemmers.

Dat bevestigt technisch manager Peter Bijvelds aan De Gelderlander. Vreman nam dit seizoen het stokje over van de ontslagen Reinier Robbemond. Daar is de club zeer content mee. "Wij willen de lijst snel terugbrengen naar twee kandidaten en de kans is groot dat Jan daarbij zit. Ik heb hem gezegd dat wij hem als een kandidaat zien. Jan doet nu gewoon zijn werk en dat doet hij voortreffelijk", aldus Bijvelds.

De andere kandidaat is Adrie Poldervaart, die vorig jaar al in beeld was. De voormalig amateurcoach stond bij Excelsior al eens op eigen benen, maar nam daar kort voor het einde van de competitie ontslag. Poldervaart werkt momenteel bij FC Groningen, maar daar werd zijn contract niet verlengd. Groningen weigerde vorig jaar nog mee te werken aan een vertrek van de assistent-coach, die daar flink van baalde.

De Graafschap staat momenteel op de teleurstellende negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en richt zich daardoor volledig op de play-offs. Daarin krijgen de Doetinchemmers de kans om promotie naar de Eredivisie af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen