Bosz over kritiek: "Veel voorzitters zouden anders reageren''

20 april 2022, 15:52

Peter Bosz is dankbaar voor de steun die hij bij Olympique Lyon krijgt van voorzitter Jean-Michel Aulas. De Nederlandse oefenmeester staat vanwege de mindere resultaten met zijn club onder druk en hoopt het vertrouwen van de clubleiding nu terug te betalen met goede resultaten.

De uitschakeling in de Europa League door West Ham United was een volgende domper voor Bosz en zijn ploeg. In de competitie draait Olympique Lyon niet goed en nu zit ook het Europese seizoen er op. Echter hoeft Bosz volgens de voorzitter van de nummer acht van de Ligue 1 niet te vrezen voor zijn baan.

De coach uit Apeldoorn is blij met de steun die hij ontvangt van de preses: "Ik kan de juiste woorden er niet voor vinden, ik waardeer dit", wordt de oud-trainer van Ajax geciteerd door de Franse tak van Eurosport tijdens de persconferentie. "Je merkt dat deze voorzitter de nodige ervaring heeft. Met alle emoties in het voetbal, zouden veel voorzitters anders reageren. "Ik hoop dat ik hem met punten kan terugbetalen."

Met nog zes wedstrijden te gaan zijn de punten hard nodig voor Olympique Lyon, dat Europees voetbal mis dreigt te lopen. De ploeg van Peter Bosz staat momenteel vier punten achter op de nummer vijf RC Strasbourg. Mocht Olympique Lyon als vijfde eindigen mag de club zich opmaken voor de voorrondes van de UEFA Conference League.

Lees ook: Ajax kan Bosz van opvolgerlijstje Ten Hag afstrepen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen