'PSG wil Simons behouden, maar moet vrezen voor concurrentie'

20 april 2022, 14:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain onderneemt al wekenlang verwoede pogingen om het contract van Xavi Simons te verlengen. De talentvolle Nederlander beschikt over een aflopend contract, maar wordt gezien als een van de toekomstige sterren van de Franse grootmacht. Er zijn echter kapers op de kust.

Zo hoopt FC Barcelona de middenvelder te verleiden tot een terugkeer. Simons speelde al jarenlang in de jeugdopleiding van Barça, maar vertrok in 2019 naar Parijs. Daar heeft hij inmiddels zijn officiële profdebuut achter de rug. PSG wil Simons koste wat kost behouden en wil de achttienjarige Nederlander volgens Foot Mercato zelfs een garantie op speeltijd bieden.

Simons kwam begin februari voor het laatst in actie namens de topclub. Daarom zou hij een vertrek naar een andere club overwegen. Naar verluidt is ook het Duitse Bayer Leverkusen in de markt. Daar zou hij ploeggenoot worden van Nederlanders Jeremie Frimpong, Timothy Fosu-Mensah, Daley Sinkgraven en Mitchel Bakker.

Ook Leverkusen heeft Simons inmiddels een aanbieding gedaan om na dit seizoen de overstap te maken. Eerder was het Schotse Rangers van Giovanni van Bronckhorst nog in de markt voor de jonge spelmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen