Til nog altijd niet op het veld, aanwinst staat voor selectiedebuut

20 april 2022, 14:16

Guus Til ontbrak woensdagochtend nog altijd in de groepstraining van Feyenoord. De clubtopscorer van de Rotterdammers trainde binnen, net als de eveneens geblesseerde aanvoerder Jens Toornstra. Tegenover hun ontbreken stond wel de terugkeer van middenvelder Jorrit Hendrix.

Dat meldt RTV Rijnmond. Hendrix ontbrak dinsdag om onbekende redenen op het trainingsveld. Speeltijd gloort voor de huurling van Spartak Moskou, nu concurrenten Toornstra én Til in de lappenmand zitten. Hendrix trainde samen met Lutsharel Geertruida en Patrik Walemark nog wel een deel apart van de groep, maar lijkt inzetbaar voor de ontmoeting met FC Utrecht van komende zondag in de Kuip.

Goed nieuws voor Feyenoord is dat Philippe Sandler opnieuw volledig mee kon doen aan de groepstraining. De van Manchester City overgekomen verdediger zat vanwege blessureleed nog niet bij de selectie van Feyenoord, maar maakt daar komende zondag mogelijk voor het eerst deel van uit. Sandler moet gaan concurreren met Marcos Senesi voor de plek links achterin de achterhoede.

Feyenoord zal vooral hopen dat Til volgende week volledig hersteld is van zijn kwetsuur. De middenvelder, die de ontmoeting met Slavia Praag al moest laten schieten, is van onschatbare waarde gebleken voor Feyenoord. De gehuurde Oranje-international neemt het met zijn ploeg in de halve finales van de Conference League op tegen Olympique Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen