Spaanse media lovend over 'vernietigende' Danjuma

20 april 2022, 12:37

Arnaut Danjuma maakte maandagavond me twee doelpunten tegen Valencia (2-0 winst) opnieuw veel indruk in Spanje. De buitenspeler kwam door zijn twee treffers op tien doelpunten in LaLiga te staan, wat op lovende kritieken van de Spaanse pers kan rekenen. Ook Jasper Cillessen, die twee keer gepasseerd werd door de vleugelspeler, krijgt complimenten.

De doelpunten van Danjuma in de derby tegen Valencia hebben ervoor gezorgd dat de international van Oranje in een mooi rijtje komt te staan. De 25-jarige aanvaller behoort tot de top vijf van spelers uit LaLiga die in alle competities de meeste doelpunten hebben gemaakt. Volgens het Spaanse AS was het aan Valencia-doelman Cillessen te danken dat het dinsdagavond bij 2-0 bleef: "Als Cillessen er niet was geweest, zou de uitslag beschamend zijn geweest. Zonder de doelman had hij een hattrick of zelfs vier doelpunten kunnen maken."

Danjuma, dat een week geleden met Villarreal de halve finale van de Champions League wist te bereiken, maakt volgens Marca een fantastische indruk dit seizoen: "Met twee doelpunten tegen Valencia bereikt Danjuma de dubbele cijfers in de competitie. Dit alles in slechts 22 wedstrijden. Daarnaast heeft hij ook nog eens zes doelpunten in de Champions League gemaakt. Zijn eerste seizoen bij Villarreal is geweldig", zo oordeelt het Spaanse medium.

SPORT zag dat Danjuma het kwakkelende Valencia, dat op een tiende plek staat in de Spaanse competitie, hoogstpersoonlijk een nieuwe tegenvaller bezorgde: "Danjuma vernietigde een zielloos Valencia. De Nederlander was een lastpost voor de kwetsbare achterhoede die uit jonge kinderen met meer acne dan ervaring leek te bestaan." Door de overwinning op Valencia houdt Villarreal zicht op de plekken die recht geven op Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen