Rangnick schaamt zich kapot en komt met goed nieuws voor Ten Hag

20 april 2022, 10:59

Ralf Rangnick is na afloop van de kansloze 4-0 nederlaag van Manchester United tegen Liverpool van dinsdagavond diep door het stof gegaan. De Duitse interim-coach schaamde zich kapot na de afgang op bezoek bij de titelkandidaat en denkt dat de ploeg toe is aan een grondige renovatie. Dat is goed nieuws voor de aanstaande coach van United, Erik ten Hag.

In gesprek met Sky Sports sprak Rangnick over een 'beschamende' avond. "Het is buitengewoon gênant voor mij als coach om persconferenties zoals deze te houden." Rangnick ziet Liverpool als voorbeeld voor hoe het bij United moet gaan. "Toen Jürgen Klopp kwam, veranderden ze alles bij de club en tilden niet alleen het team, maar ook de club en de stad naar een nieuw niveau. Dat is wat er met ons moet gebeuren in de volgende transferperiodes."

Rangnick sprak zelfs uit dat hij denkt dat de club liefst tien nieuwe spelers moet halen om weer succes te bereiken. "Er zal zeker een wederopbouw plaatsvinden, maar dat gebeurt nog niet nu we nog vijf wedstrijden te spelen hebben. Voor mij is het wel duidelijk dat er zes, zeven, acht, misschien tien nieuwe spelers zullen moeten komen."

De achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur bedraagt slechts drie punten, waardoor Champions League-voetbal nog niet uitgesloten is voor de topclub.

Lees ook: Ten Hag naar Man United? "Ik heb medelijden met hem"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen