Go Ahead wil shoppen bij RKC; Feyenoord verlengt met talent

Go Ahead wil shoppen bij RKC; Feyenoord verlengt met talent

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 april 2022 – Go Ahead Eagles hoopt zich spoedig met twee spelers te versterken. De middenmoter heeft interesse in Richard van der Venne én Finn Stokkers, die momenteel onder contract staan bij RKC Waalwijk. Met Stokkers heeft de club inmiddels al enkele verkennende gesprekken gevoerd.

Dat meldt Voetbal International. De 26-jarige aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis en mag daardoor komende zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat lijkt dus Go Ahead te worden. Grote kans dat hij niet alleen de overstap maakt, want de Deventenarem hebben ook hun zinnen gezet op Richard van der Venne.

Feyenoord heeft het contract van toptalent Mimeirhel Benita opengebroken en verlengd tot de zomer van 2025. De vleugelverdediger lag aanvankelijk vast tot 2023, maar heeft dus voor twee seizoenen bijgetekend. Het is de beloning voor de stormachtige ontwikkeling die Benita dit seizoen doormaakt. De verdediger kwam dit seizoen al drie wedstrijden in actie.

'De afgelopen twee jaar heeft Mimeirhel een behoorlijke transformatie ondergaan', legt technisch directeur Frank Arnesen uit op de clubwebsite. 'Waar hij voorheen een talentvolle, rappe rechtsbuiten was, heeft hij zich ontwikkeld tot een voetballer die ook prima uit de verf komt als rechtervleugelverdediger. Een speler met niet alleen aanvallende, maar ook veel verdedigende kwaliteiten. We zijn ervan overtuigd dat die drive om een completere voetballer te worden Mimeirhel nog ver gaat brengen.'

Reacties

gerelateerd