United laat Ronaldo tegen Liverpool thuis: 'Familie is alles'

19 april 2022, 13:38

Cristiano Ronaldo zal niet van de partij zijn in de topper tegen Liverpool dinsdagavond. De Portugese ster verloor deze week zijn ongeboren zoon en wil er zijn voor zijn familie. In overleg met Manchester United is besloten dat het beter is om bij zijn familie te zijn op dit moment. Er zijn immers belangrijkere zaken dan voetbal.

Ronaldo maakte maandag via Instagram bekend dat hij en zijn vrouw Georgina een miskraam hebben gehad. Zijn club Manchester United heeft daar vol medeleven op gereageerd. 'Jouw pijn is onze pijn. We wensen jou en jouw familie veel liefde en sterkte toe. Familie is alles en Ronaldo steunt zijn dierbaren enorm in deze lastige periode. Ronaldo zal daardoor logischerwijs niet van de partij zijn tegen Liverpool.'

Door het tragische nieuws staat het hoofd van Ronaldo dus even niet naar het voetbal, waardoor hij de wedstrijd tegen Liverpool moet missen. Niet alleen door zijn huidige club is hem een hart onder de riem gestoken, maar de hele voetbalwereld heeft hem sterkte gewenst. Hieronder een greep uit de stormvloed aan sterktewensen vanuit de voetballerij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen