Veerman speelde 'groggy' door: "Ik weet de helft niet meer"

17 april 2022, 21:15

Joey Veerman erkende na de bekerfinale tussen PSV en Ajax dat hij een gedeelte van de wedstrijd totaal niet fit was. De middenvelder kwam in de eerste helft lelijk terecht, maar speelde wel gewoon door. Na afloop liet hij bij ESPN weten dat hij de helft al gemist had.

"Het was een kopduel en ik kwam helemaal verkeerd neer. Ik weet de helft niet meer. Na een minuut of dertig ging het weer en kwam ik weer een soort van bij. Ik vroeg nog aan Blind wie eigenlijk de 0-1 had gemaakt. Ik zou echt niet weten hoe die erin is gegaan. Maar je wil natuurlijk niet zomaar gewisseld worden in deze wedstrijd, al was het na zeventig minuten wel mooi geweest", aldus Veerman.

De 23-jarige Volendammer ziet de pijnlijke botsing niet als reden om vanavond rustig aan te doen. De eindzege in de beker gaat zeker gevierd worden. "We gaan wel een klein feestje houden vanavond, daar hoeft niemand over in te zitten. Het is natuurlijk prachtig dat ik de transfer naar deze topclub heb mogen maken. Ik ben goed opgevangen door iedereen en het gaat lekker. Ik zit goed op mijn plek hier."

Veerman maakte begin dit kalenderjaar de overstap van sc Heerenveen naar PSV en is inmiddels een belangrijke schakel in de ploeg van de vertrekkende trainer Roger Schmidt. "Ik ben blij dat ik bijna alles gespeeld heb. Met zes doelpunten en zes assists heb ik het wel aardig gedaan. Ook als ik zoals vandaag als rechtsbuiten wordt opgesteld, dan moet dat en probeer ik dat goed in te vullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen