Ten Hag feliciteert PSV: "Maar Ajax had met beker moeten staan"

17 april 2022, 20:54   Bijgewerkt: 17 april 2022, 23:13

Erik ten Hag is van mening dat Ajax de nederlaag in de bekerfinale aan zichzelf heeft te wijten. De trainer van de Amsterdammers opperde na de wedstrijd dat fouten van zijn ploeg PSV in de wedstrijd hielpen. Hij is dan ook niet te spreken over zijn manschappen.

"Ik wil PSV feliciteren met de bekerwinst, maar er had maar een ploeg met die beker mogen staan. En dat is Ajax. Maar we doen dit onszelf aan. We maken gelijk na rust twee fouten. We laten PSV zomaar in de aanval komen en dat is het ineens 1-1. Er was niks aan de hand. Wij moeten gewoon veel beter verdedigen", vertelde de trainer van Ajax voor de camera van ESPN.

Ajax kwam in De Kuip vroeg op 0-1 en zag de 0-2 afgekeurd worden vanwege buitenspel. Ook bij de 2-1 achterstand hadden de 'bezoekers' kansen om weer op gelijke hoogte te komen. "We maken met Klaassen een geweldig doelpunt, net buitenspel. Schuurs krijgt nog een grote kans en Tadic schiet nog op paal. Het heeft vandaag niet zou mogen zijn."

Aanvoerder Dusan Tadic had geen goed woord over voor Ajax. "In de eerste helft was het goed en we maakten zelfs een tweede doelpunt. Die werd afgekeurd en dat is vervelend. In de tweede helft geven we alles binnen vijf minuten helemaal weg. Dat mag ons echt niet gebeuren, het is veel te gemakkelijk. Wij moeten nu kampioen worden en dat gaat ook gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

6666
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een arrogante bloedzuiger is dat ook zeg die kale badmuts! 🤣 PSV was gewoon veel beter, accepteer dat gewoon is een keer en niet gelijk dat van;"ikke ikke ikke, wij wij wij etc." alsjeblieft zeg, alsof Ajax de Verenigde staten is waar ieder land zich aan moet houden🤦

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen